Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Pele

Una dintre fiicele lui Pele (82 de ani), Kely Nascimento, a postat în social media un mesaj din spitalul în care este internat fostul mare fotbalist brazilian.

“Continuăm aici, cu luptă şi cu credinţă. Încă o noapte împreună”, a notat femeia pe Instagram, în jurul orei locale 23:00 (sâmbătă 02:00 GMT), alături de o fotografie.

Pele are insuficienţă renală şi cardiacă şi cancerul progresează. Acesta se află internat în spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo. Pelé (nume adevărat Edson Arantes do Nascimento) s-a născut la 23 octombrie 1940 în oraşul Tręs Coraçőes din Brazilia. De-a lungul carierei, Pele a marcat 1285 de goluri, brazilianul fiind supranumit „Regele fotbalului”.

Fostul fotbalist s-a operat în urmă cu aproximativ un an de o tumoare la colon. În ultimii ani, starea de sănătate a lui Pele s-a deteriorat şi din alte cauze, precum probleme la coloana vertebrală, şold şi genunchi, care i-au redus mobilitatea şi l-au obligat să se spună unei intervenţii chirurgicale. De asemenea, fostul fotbalist brazilian a suferit unele crize de rinichi, care au dus la spitalizarea sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...