Ultraj la Baia Mare

Presa locală din Maramureș – baiamare.net. – relatează un incident nu doar nefericit, dar și grav. Un polițist care a venit la un caz de scandal între două familii de romi, împreună cu colegii lui, a fost lovit în cap cu mai mulți bolovani și mai multe pietre.

Chestiunea a declanșat alerta de gradul zero printre polițiștii din Maramureș. Polițistul lovit este angajat la Poliția Municipiului Baia Mare și a dat curs, împreună cu echipajul său, unui apel la 112. Doar că, scandalagiii numai de prezența poliției nu aveau nevoie, așa că, s-au pus cu pietrele pe angajații acesteia.

Așa stând lucrurile, la fața locului au fost trimiși pentru intervenție și mascații. Romii agresivi au fugit și sunt căutați de mai multe echipaje de Ordine Publică.

Polițistul lovit în cap a ajuns la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru îngrijiri medicale, dar, cum leziunile sale sunt grave, a fost transportat la București. La intervenție, când s-au pomenit cu bolovanii în cap, poliţiştii au tras două focuri de armă în plan vertical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole