Umbra lui Vâlcov rezistă la vârful Autorității Vamale Române

Un apropiat al lui Darius Vâlcov, fost ministru al Finanțelor și consilier al premierului Viorica Dăncilă, a fost reconfirmat într-o funcție de conducere în Autoritatea Vamală Română. Este vorba de o numire pentru jumătate de an pentru un post pe care deja îl ocupa temporar de jumătate de an.

Conform unei decizii a pri ministrului Nicolae Ciucă, din 6 octombrie 2022 inspectorul vamal Costinel Daniel Nache „exercită, cu caracter temporar, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Autorității Vamale Române pentru o perioadă de 6 luni”.

Nache își reocupă „temporar” postul pe care fusese numit „temporar” la începutul lunii aprilie a acestui an.

Daniel Costinel Nache a fost numit, în 2019, şef al Direcţiei Vămilor, printr-un ordin semnat de către preşedintele ANAF de la acea dată, Mihaela Triculescu. Anterior, a fost auditor în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt iar între 2007 – 2009 – director al Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret (DJST).

Conform jurnaliștilor de la Gazeta Oltului, Nache este cunoscut drept un apropiat al fostului ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...