Umilinţă supremă pentru ROMÂNIA la Mondialul de handbal

Naţionala feminină de handbal a României a fost umilită de-a dreptul, scro 20-37 (8-18), de Japonia, în ultimul meci din cadrul grupei principale II a Campionatului Mondial. Este cea mai dură înfrângere a tricolorelor la acest turneu final. România încheie pe ultimul loc grupa, 12, fără nicio victorie şi fără niciun punct acumulat.

Pentru România, la care Cristina Neagu nu a evoluat, a marcat Perianu (4), Udiştoiu (4), Ointea (3), Viztiu (3), Ostase (2), Polocoşer (2), Seraficeanu şi Zamfirescu. Sasaki a fost cea mai bună marcatoare a japonezelor, cu opt goluri.

„E un vis urât, bine că s-a terminat. Din punctul meu de vedere, un antrenor străin la naţională nu se pretează. Echipa s-a bazat 80 la sută pe Cristina Neagu.Să se facă o analiză temeinică, nu aşa cum au mai fost făcute”, a spus Cristian Gaţu la DigiSport.

Celelalte rezultate ale tricolorelor la această ediţie a CM sunt următoarele: 16-31 cu Spania, 29-24 cu Senegal, 22-20 cu Kazahstan, 26-27 cu Muntenegru, 28-27 cu Ungaria, 18-27 cu Rusia şi 22-34 cu Suedia.

România va merge la turneele preolimpice în urma locului 4 ocupat la Campionatul European din 2018.

La ultima ediţie a CM, România s-a clasat pe locul 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...