Un admirat actor, posibil pacient zero. Povestea bolii misterioase prin care a trecut

Starul britanic Benedict Cumberbatch, nominalizat la Oscar în 2015 pentru rolul principal din filmul „The Imitation Game”, a acordat recent un interviu în care a vorbit despre o boală misterioasă.

Actorul britanic Benedict Cumberbatch crede că este posibil ca el să fi fost „pacientul zero” al pandemiei de coronavirus, potrivit DPA. El a povestit despre experiența neplăcută prin care a trecut, respectiv o boală misterioasă care l-a lăsat aproape în stare de incapacitate fizică în 2019.

Eram extrem de bolnav în momentul în care toate acele informaţii despre COVID au apărut dintr-o dată la începutul anului 2020„, a declarat Benedict Cumberbatch pentru The Independent.

După ce a citit relatările din presă despre pandemia de COVID-19, starul britanic, în vârstă de 44 de ani, s-a declarat îngrijorat din cauza faptului că ar fi putut să contribuie la propagarea pandemiei. „Mi-am spus: ‘Dumnezeule, am fost chiar pacientul zero’„, a adăugat el în acelaşi interviu.

„Eram atât de bolnav…

Actorul britanic, născut la Londra, a zburat cu avionul până la Cape Town, în Africa de Sud, spre sfârşitul anului 2019 pentru a filma mai multe scene din lungmetrajul „The Mauritanian”, în momentul în care a contractat o boală misterioasă.

„Eram atât de bolnav – a fost pneumonie borderline„, a spus atunci artistul, care a adăugat că s-a luptat cu boala pentru a termina filmările şi că „a vomitat între scene„.

Totodată, Benedict Cumberbatch a mai spus că rolul jucat în acel film în regia lui Kevin Macdonald l-a ajutat să afle mai multe informaţii despre Guantanamo Bay, o închisoare militară americană situată în apropiere de Cuba, care a fost creată după atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 pentru a găzdui deţinuţi suspecţi de terorism.

După filmările de la „The Mauritanian”, un film bazat pe volumul de memorii „Guantamo Diary”, scris de fostul deţinut Mohamedou Ould Slahi, starul britanic susţine că s-a alăturat eforturilor internaţionale ce vizează închiderea acelei închisori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...