Un agent de pază dintr-un club a fost arestat pentru trafic de droguri

Un agent de pază dintr-un club din Miercurea Ciuc a fost arestat pentru trafic de droguri. Acesta a fost prins în flagrant.

Bărbatul a fost reținut pentru 30 de zile.

„La data de 10.07.2021 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Harghita, au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a numitului  D .T. în varstă de 44 de ani din judetul Harghita,agent de securitate la un club din  mun. Miercurea Ciuc ,pentru săvârşirea infracţiunilor  de trafic de droguri de  risc  şi feectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie.  La data de 10.07.2021, la solicitarea procurorului, Tribunalul Harghita a dispus arestarea preventivă a acestuia pe timp de 30 de zile”, a transmis, sâmbătă, IPJ Harghita.

Bărbatul a fost prin în flagrant, vineri seară, pe raza mun. Miercurea-Ciuc, în zona clubului ”AMI”, în timp ce comercializa unui consumator un plic conţinand circa 1 gram de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„Cu ocazia percheziţionării autoturismului suspectului au mai fost descoperite şi ridicate alte 4 plicuri conţinand acelaşi tip de substanţe, deţinute în vederea comercializării. Totodată au fost găsite şi ridicate mai multe sume de bani (lei, forinţi şi euro)cu privire la care există suspiciunea că ar proveni din comercializarea drogurilor si a substanţelor susceptibile de a avea efecte psihoactive”, au mai transmis poliţiştii.

A fost percheziţionat domiciliul bărbatului, fiind descoperită şi ridicată cantitatea de aproximativ 40 de grame muguri de cannabis şi un minicântar electronic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...