Un antrenor a suferit un atac de cord și a murit, după un gol marcat de echipa sa (Video)

Publicat: 05 dec. 2021, 16:00, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Un antrenor a suferit un atac de cord și a murit, după un gol marcat de echipa sa (Video)

Antrenorul unei echipe de fotbal din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat de echipa sa în finalul unui meci din liga a doua, disputat la 2 decembrie, relatează presa internaţională, potrivit News.ro.

În minutul 90+2 al partidei El-Magd – El-Zarqa, la scorul de 0-0, Mohamed Saad a înscris pentru echipa gazdă. Antrenorul Adham El-Selhadar (53 de ani) s-a bucurat pentru gol, dar a suferit un atac de cord și s-a prăbuşit pe marginea terenului. Medicii prezenți la stadion i-au acordat îngrijiri medicale, iar apoi el a fost transportat la spital, însă nu a mai putut fi salvat.

Cu această victorie, El-Magd a urcat pe locul 7 în clasament, având 14 puncte.Fostele cluburi ale lui El-Selhadar, Al Ahly şi Ismaily, au postat mesaje de condoleanţe.

“Preşedintele Mahmoud Al-Khaatib şi membrii consiliului director deplând trecerea în nefiinţă a antrenorului Adham El-Selhadar”, a notat Al Ahly, în timp ce Ismaily a postat un mesaj similar, cu precizarea că El-Sehadar a fost “un star şi fost antrenor al echipei”.