Un apropiat al lui Nicușor Dan părăsește Primăria Capitalei. „E nevoie de o reformă structurală, nu de funcționari publici”

Demisie la vârf în Primăria Generală a Municipiului București: Edmond Niculușcă, director adjunct al Administrației pentru Consolidări și consilier al primarului general Nicușor Dan a decis să-și dea demisia.

Azi am demisionat din funcțiile pe care le dețin la Primăria Capitalei. O lecție pe care o primim cu toții zilele astea e despre importanța de a ne aduce cea mai bună contribuție posibilă, cu toată capacitatea și creativitatea de care suntem capabili ca să adăugăm plus valoare unui context, unui grup sau unei soluții care se cere de la noi.

Am proiecte ample pe care vreau să le dezvolt pentru București. Îmi doresc să fiu mult mai util orașului pe care îl iubesc decât îmi permit să fiu azi. Experiența în administrație mă convinge că e nevoie de o reformă structurală, că AMCCRS trebuie desființată și reînființată pe baze noi dacă vrem să avem rezultate notabile în domeniul reducerii riscului seismic. E nevoie de mult mai mulți arhitecți și ingineri, nu de funcționari publici, e nevoie de oameni cu viziune și comunicatori publici de excepție: pe unii am reușit să-i conving să intre în administrație. Pe alții, sistemul i-a respins”, a transmis Niculușcă (foto Facebook).

Niculușcă s-a făcut remarcat prin faptul că, deși a picat un concurs pentru ocuparea funcției de director adjunct al Administrației Municipale a Consolidărilor Clădirilor cu Risc Seismic din București (AMCCRS), a fost detașat pentru a doua oară pe această funcție de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...