Un apropiat al Rovanei Plumb, numit șef la instituția care se ocupă de cloud-ul guvernamental

Dragoș-Cristian Vlad este noul președinte (cu rang de secretar de stat) al Autorității pentru Digitalizarea României. Este vorba de o instituție care ar trebui să gestioneze proiectul de 550 milioane euro pentru cloud-ul guvernamental.

Decizia de numire, semnată de premierul Nicolae Ciucă, a fost publicată în Monitorul Oficial de luni și intră în vigoare de îndată.

Conform G4Media, Vlad ar fi un apropiat al grupării Sebastian Ghiță – Rovana Plumb. Cu aceasta din urmă a lucrat în mandatele ei de ministru atât la Ministerul Fondurilor Europene, cât și la Ministerul Mediului.

Dragoș Cristian Vlad a fost directorul direcției de IT din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. El a gestionat sistemul MySMIS, aplicația electronică ce înglobează toate informațiile legate de proiectele finanțate cu fonduri europene.

În 2017, când era un simplu funcționar în Ministerul Fondurilor Europene, a fost numit de guvernul PSD în Consiliul de Administrație al Telekom Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...