Un avion de mici dimensiuni, dispărut în apropierea orașului Bacău

Un avion de mici dimensiuni a dispărut de pe radar și ar putea fi prăbușit într-o pădure din apropierea municipiului Bacău.

Este vorba de un avion de mici dimensiuni ce a dispărut în zona comunei Buhoci, de lângă municipiul din Moldova. Apelul 112 a fost făcut de reprezentanții ROMATSA, care au sesizat că aparatul a dispărut de pe radar.

Nu se cunosc motivele pentru care s-ar fi prăbușit avionul.

În prezent în sprijinul echipelor de căutare este și un elicopter SMURD. Zona de căutare este una deluroasă, în apropierea râului Siret.

„Este vorba de un avion ultraușor, de agrement. Până la acest moment nu am primit informații legate de natura incidentului aviatic. N-aș putea spune ce tip de zbor executa, cred că era de agrement. Astăzi vântul a fost destul de susținut, cred că un avion ultraușor ar putea avea probleme”, a declarat Lucian Bogdănel, prefectul județului Bacău pentru Digi24.

Știre în curs de actualizare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...