Un băiețel român de 9 ani, ucis în Belgia de mama sa și de concubinul ei

Potrivit presei belgiene, băiatul, pe nume Raul ar fi fost bătut groaznic pe 31 ianuarie a.c., în jurul orei 4.00, de concubinul mamei, Nicu C. (34 ani), până a murit în chinuri groaznice. Ulterior, cei doi au băgat apoi trupul într-o geantă sport în care au băgat și bolovani și pe care apoi au aruncat-o într-un lac.

Scenele de groază s-au petrecut în prezența surorii băiatului în vârstă de 12 ani, care este martor-cheie în anchetă.

Familia criminală provenea din România și nu era înregistrată în Belgia, iar cei doi asasini ar fi lucrat într-o fabrică de carne din Flandra de Vest.

Anchetatorii spun că băiatul a fost abuzat grav de tatăl său vitreg luni de zile: Raul era adesea bătut cu o centură, iar tatăl său vitreg turna uneori peste el apă rece ca gheața sau chiar apă fierbinte.

Crima a fost ascunsă de mama lui Raul, Ioana M., care a postat periodic după crimă mai multe fotografii cu ea împreună cu Raul și fiica ei în februarie. Abia pe 31 martie și-a schimbat fotografia de profil într-una complet neagră, de doliu, și a scos toate fotografiile online cu tatăl vitreg al băiatului. În schimb, tatăl vitreg, Nicu C., a postat în mod regulat online poze cu el până în luna februarie.

Crima a fost descoperită abia după trei luni, în urma unui schimb ciudat de mesaje între mama micuțului ucis și fratele acesteia aflat în Germania. După acel dialog, fratele femeii a mers la poliția belgiană, iar săptămâna trecută, joi, în baza declarațiilor mamei și a surorii lui Raul, poliția a găsit trupul putrezit al băiatului pe fundul lacului Houtdok, aflat lângă docul portului Gent – un loc popular vara pentru plajă.

Mama criminală a fost arestată în Belgia și pusă sub acuzare pentru agresiune și complicitate la omor, iar în week-end concubinul a fost și el arestat în Olanda, unde fugise după odioasa crimă, a anunțat Parchetul din Flandra de Est.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...