Un bărbat a fost găsit fără viață într-o maşină, în parcarea unui centru comercial din Bragadiru

Publicat: 14 sept. 2021, 16:45, de Mădălina Bălăceanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Un bărbat a fost găsit fără viață într-o maşină, în parcarea unui centru comercial din Bragadiru
Poliția Română - mașini

Un bărbat a fost găsit mort, luni, într-un autoturism în care locuia de circa două săptămâni, în parcarea unui centru comercial din oraşul Bragadiru.

La data de 13 septembrie, ora 19,28, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bragadiru au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că în parcarea unui centru comercial din Oraş Bragadiru, într-un autoturism, se află un bărbat care a fost găsit decedat. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov – Serviciul de Investigaţii Criminale împreună cu un medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activităţi specifice, informează un comunicat al IPF Ilfov transmis.

La prima vedere, bărbatul nu prezintă urme de violenţă. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză locuia de aproximativ două săptămâni în maşină.

„În continuare, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi circumstanţelor producerii evenimentului”, arată sursa citată.