Un bărbat a ieșit pozitiv la testul anti-drog după ce a mâncat pâine cu mac

Un bărbat din Marea Britanie susține că a fost testat pozitiv pentru consum de droguri în cadrul unui interviu de angajare după ce a mâncat pâine cu mac.

Acesta a pierdut postul după ce testul a arătat că are opiu în corp. Bărbatul spune însă că nu s-a drogat și nici nu a luat vreun medicament care să fi influențat rezultatul testului, potrivit Metro.

El a povestit că înainte de interviu a consumat sandvici făcute cu un tip de pâine cu semințe de mac de la un popular supermarket din UK și de aici ar fi pornit problemele sale.

Medicii spun că este posibil ca persoanele care consumă pâine cu semințe de mac să fie testate pozitiv pentru droguri deoarece, deși semințele de mac nu conțin opiu, îl pot absorbit în timpul procesul de recoltare.

Întreaga poveste a fost relatată de sora bărbatului, care atrage atenția în privința consumului de semnințe de mac înaintea efectuării testelor pentru droguri.

 „Fratele meu a mers astăzi la un interviu de angajare și a trebuit să facă un test pentru droguri pe care nu l-a picat pentru că i-a detectat opiu în corp. Nu ia analgezice, fiindcă îi este frică de medicamente. Ieri a venit la mine și am avut pâinea lui preferată, a luat patru felii acasă cu el, a mâncat două ieri și a făcut un sandvici pe care să-l ia cu el astăzi, deoarece el urma să fie la acest interviu toată ziua.

Semințele de mac l-au făcut să pice acest test anti-drog. Deoarece l-a picat, nu a obținut slujba, indiferent cât de convingător a fost. Doar un avertisment: Nu mâncați pâine cu semințe de mac cu 2-3 zile înainte de un test pentru droguri”, a spus ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...