Un bărbat a murit după ce a participat la o o petrecere COVID ca să se infecteze intenționat cu virusul

„Corona party” sunt unele petreceri în care tineri pozitivi se întâlnesc cu alţi tineri pentru a lua virusul. Din păcate, un bărbat a murit după ce a mers la o petrecere de acest tip pentru a se infecta intenționat. Bărbatul de 55 de ani a murit în Austria, după ce a participat la petrecerea din regiunea Tirolul de Sud din nordul Italiei.

El este doar unul dintre internații infectați în urma mai multor petreceri Covid care au avut loc în Italia în ultimele săptămâni, informează presa locală.

Petrecerile care au drept scop infectarea cu SARS-COV-2 sunt tot mai întâlnite în Europa. E un curent pornit în Austria, care a ajuns acum în Italia. Tineri teribiliști merg intenţionat la petreceri să întâlnească persoane pozitive de la care să ia virusul, convinși că imunizarea pe cale naturală e mai bună decât vaccinul. O astfel de distracție inconştientă se pedepsește penal sau, din nefericire, cu decesul unor participanți care fac o formă gravă a bolii.

„Sunt tineri, chiar și copii de vârstă școlară, care se întâlnesc cu alte persoane depistate pozitiv ca să se infecteze pe cale naturală. Nu-și dau seama că și la copii, la tineri, acest lucru este foarte periculos și poate avea consecințe pe termen lung, iar în faza acută pot ajunge la spital. În prezent avem un copil bolnav de COVID internat la Pediatrie”, a declarat Patrick Franzoni, coordonatorul adjunct al unității Covid.

„Încrederea foarte mare în propria lor sănătate şi apoi au găsit o soluţie pentru a scăpa de stigma socială sau de presiunea socială de a se vaccina. Un fenomen pe care îl consider foarte riscant pe termen lung si mediu. Cu certitudine există şi la noi, a spus Dan Petre, sociolog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...