Un bărbat care făcea kite-surfing pe Dunăre, salvat de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră de la Moldova Nouă au intervenit pentru a-i acorda ajutor unui bărbat care făcea kite-surfing pe Dunăre şi care a căzut în apă.

„Echipajul unei ambarcaţiuni a Poliţiei de Frontieră de la Sectorul Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, pe timpul derulării misiunii de supraveghere pe fluviul Dunărea, a observat, pe direcţia km. flv. 1072, un practicant de kite-surfing care căzuse în apă şi le făcea semne că are nevoie de ajutor”, se arată într-un comunicat de presă, de marţi, al Poliţiei de Frontieră. 

Poliţiştii de frontieră au început o acţiune de salvare a bărbatului, acesta fiind scos din apă şi adus în siguranţă la bordul ambarcaţiunii. 

Bărbatul, un cetăţean român, prezenta semne vizibile de oboseală, dar nu a solicitat îngrijiri medicale, fiind transportat în siguranţă la mal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...
Szokocs Laszlo Klaus-Iohannis

Delir, provocare și sfidare incredibilă la adresa României: Iohannis, somat să...

Printr-un document denumit „Declarația de independență a Transilvaniei” transmis de un așa zis președinte al Comitetului pentru Independența Transilvaniei, Partium și Banat, președintele României...