Unii nu se vaccinează, alții o fac de trei ori! Ce a făcut un bărbat din Botoșani cu serul Pfizer

Deși unii nu vor să se vaccineze nici măcar cu prima doză, un bărbat din Botoșani s-a vaccinat nu doar o dată, ci de trei ori împotriva Covid-19.

 Bărbatul în vârstă de 49 de ani, originar din Dorohoi, județul Botoșani, este acum anchetat penal.  

 Din primele informații, acesta s-a prezentat la un centru de vaccinare din municipiul Dorohoi şi a cerut să fie vaccinat, nedeclarând că a făcut rapelul. Mai mult decât atât, bărbatul a declarat că vrea să facă și a patra doză. El și-a motivat solicitarea prin faptul că, în urma imunizării, s-ar fi simțit mult mai bine, iar serul i-a îmbunătățit vederea și auzul. 

În acest caz am întocmit dosar penal pentru fals în declaraţii”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Monica Adăscăliţei, a anunţat declanşarea unei anchete administrative pentru a se stabili condiţiile în care persoana respectivă a reuşit să obţină a treia doză de vaccin.

Fiind foarte aglomerat, probabil nu s-a aşteptat validarea în sistemul informatic şi a intrat în zona de vaccinare, unde a primit doza de vaccin. După ce i-a fost injectată doza, a declarat că a avut rapelul la vaccinul Pfizer în urmă cu o săptămână şi că a primit a treia doză. Între timp, în sistemul informatic au apărut datele şi că într-adevăr a fost vaccinat în urmă cu o săptămână. DSP a demarat o anchetă pentru a stabili exact firul evenimentelor”, a afirmat aceasta, potrivit Realitatea.

După administrarea celei de-a treia doze a vaccinului Pfizer, bărbatul a rămas câteva ore sub supravegherea medicului din centrul de vaccinare, după care a fost transferat la Camera de Primiri Urgenţe (CPU) a Spitalului Municipal Dorohoi.

Potrivit medicilor, acesta nu a prezentat niciun simptom sau o reacţie adversă post-vaccinare. Medicul de la CPU i-a recomandat şi un examen psihiatric. În prezent, bărbatul este monitorizat în continuare de cei de la DSP. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...