Un bărbat din București a intrat într-o casă și i-a dat foc. Incendiul s-a extins și la vecini

Un bărbat de 28 de ani este cercetat pentru violare de domiciliu şi distrugere, după ce stropit cu benzină un imobil și i-a dat foc.

Incendiul s-a extins la o altă clădire. Prejudiciul este de aproximativ 60.000 de euro.

Poliţiştii din București au reținut marți un bărbat, în vârstă de 28 de ani, cercetat pentru violare de domiciliu și distrugere, informează Mediafax.

Luni, într-un imobil din Sectorul 2 a izbucnit un incendiu. Pompierii au intervenit și l-au stins, iar cercetările au arătat că bănuit de comiterea faptei este un bărbat în vârstă de 28 de ani. Ar fi intrat în imobil și, folosind o substanță inflamabilă, ar fi declanșat un incendiu, care a provocat distrugeri la acoperișul și pereții casei.

Ulterior, incendiul s-a extins la un alt imobil deținut de persoana vătămată, provocând distrugeri la fațada unui perete.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 60.000 de euro.

Bănuitul a fost prins la scurt timp și a fost condus la audieri, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispus controlul judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...