Un bărbat din Năvodari a fost condamnat la închisoare fiindcă avea trei neveste

Un bărbat din Năvodari a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce s-a descoperit că s-a căsătorit cu trei femei. Judecătoria Constanța a decis și anularea a două dintre certificatele de căsătorie.

Cornel Crăciun a fost condamnat în 2019 la șase luni de închisoare cu suspendare pentru bigamie. Instanța a mai dispus ca el să frecventeze un program de reintegrare socială.

Anul acesta, Judecătoria Constanța a decis și anularea a două certificate de căsătorie. Acum, Cornel Crăciun e căsătorit legal cu a treia soție, notează replicaonline.ro

Cum s-a descoperit că bărbatul are mai multe soții

Descoperirea a fost făcută de prima soție, din întâmplare, când a vrut să-și schimbe buletinul. Cornel Crăciun era căsătorit cu aceasta din 1985, dar ei se despărțiseră în 2001.

În 2009, el s-a însurat cu a doua soție, fără să fi divorțat de prima, căsătorie care a fost desfăcută printr-un certificat de divorț din 2013.

În 2014, el s-a căsătorit cu a treia nevastă, deși tot nu era divorțat de prima.

Fapta acestuia de a se căsători repetat, fără ca prima căsătorie să fie desfăcută legal a fost sancționată de Judecătoria Constanţa.

Instanța a dispus și desființarea primelor două certificatele de căsătorie emise de către Primăria orașului Năvodari.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole