Un bărbat din Vrancea a murit după ce a fost lovit de fulger. Ploile torențiale au afectat 26 de județe

Vremea rea a făcut o nouă victimă. Un bărbat de 34 de ani din Vrancea a murit după ce a fost lovit de fulger. Acesta se afla în zona unei bălți din apropierea localității Adjudu Vechi, atunci când s-a petrecut tragedia.

Echipajul medical ajuns la fața locului nu l-a mai putut salva pe bărbat, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Au fost ploi torențiale în toată țara, în cursul zilei de duminică, codul galben de vijelii, grindină, tunete și fulgere, a fost resimțit din plin în Covasna, Neamț, pe Valea Prahovei dar si în sud-estul țării.

Ploile au fost violente și au durat minute în sir. Vijelia a rupt mai multi copaci, a făcut circulația imposibilă pe Autostrada Soarelui și a semănat teama de noi inundații.

În urma averselor, acumulările de apă au depășit 30 de litri pe metru pătrat. Și în Ploiești, vântul a doborât cinci arbori peste o locuință și pe carosabil. Acoperișurile câtorva case au fost afectate de vijelie, dar și de grindină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...