Un bărbat gol-pușcă a fugit din sediul PSD

Publicat: 04 mart. 2024, 19:40, de Vlad Stefan Orjan, în Ultimă oră , ? cititori
Un bărbat gol-pușcă a fugit din sediul PSD

Un eveniment neobișnuit a captivat atenția locuitorilor din Iași, într-o zi însorită, în plină amiază, când un bărbat a fost observat alergând complet dezbrăcat pe bulevardul Carol I. Motivul acestei acțiuni incredibile rămâne neclar, iar speculațiile cu privire la influența temperaturilor mai ridicate sau alte rațiuni misterioase încep să circule.

Cetățeanul curajos s-a aventurat printre mașini, creând o scenă neobișnuită în mijlocul străzii, în ciuda temperaturii de 11 grade Celsius din acel moment. Este incert dacă individul se afla sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive, dar comportamentul său pare să ignore complet condițiile meteorologice.

Mai surprinzător, sursele reporterilor BZI indică faptul că bărbatul ar fi avut ca linie de start chiar sediul PSD Iași. Deocamdată, nu există informații clare cu privire la motivele care l-au determinat să aleargă gol-pușcă de la acest punct specific. Autoritățile locale investighează acest incident bizar și încearcă să afle mai multe detalii despre individul în cauză și motivațiile sale aparent neobișnuite.