Caz incredibil în București. Un bărbat bolnav de Covid-19 locuiește de cinci zile în mașina personală pentru că DSP-ul nu l-a mai contactat

Un bărbat infectat cu coronavirus a stat cinci zile în autoturismul personal, ca să nu intre în contact cu familia sa și să nu transmită boala. Bărbatul susține că a fost unica soluție pentru a sta departe de oameni, fiindcă a sunat la DSP București, i s-a spus că va fi sunat de un specialist, însă nu l-a mai căutat nimeni.

Mihail Popescu, un bărbat de 34 de ani confirmat pozitiv cu coronavirus, locuiește în mașina personală de cinci zile, fiindcă DSP București nu îl contactează.

„M-am trezit sâmbătă dimineață și am constat că nu am gust și miros și am anunțat la muncă. Sunt asistent medical și mi-au zis să fac un test de Covid și am decis în drum spre muncă să nu mai merg în casă. Mi-a ieșit rezultatul pozitiv. Soția este operată pe inimă acum un an și jumătate și parcă n-aș vrea să se îmbolnăvească și ea”, spune bărbatul, la Digi24.

Mihail susține că a sunat de nenumărate ori la DSP București ca să ceară ajutor, însă nu l-a primit.

„Mi-a răspuns cineva și mi-a zis să aștept și să stau izolat, atâta tot, asta sâmbătă seara. Duminică am sunat din nou și am cerut să îmi zică ceva, ce să fac, că stau în mașină. Să stau izolat pe cât posibil, așa mi-au zis. Îmi trebuie concediul ăla medical, mă interesează internarea aia de 24, 48 de ore”, mai spune Mihail.

În afară de pierderea gustului și mirosului, bărbatul nu are deocamdată alte simptome.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...