Un bărbat și-a sechestrat fiica, soția și soacra și a amenințat că se sinucide

Momente de groază s-au petrecut sâmbătă, într-un cartier din Botoşani, unde un bărbat și-a sechestrat soţia, soacra şi fetiţa în vârstă de 3 ani, în apartament și a amenințat că se sinucide. 

Mai multe echipaje de poliţie, pompieri, jandarmi, mascaţi şi cadre medicale, dar și negociatori s-au mobilizat pentru eliberarea ostaticilor.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani s-a baricadat în casă, amenințând că îşi va tăia gâtul cu un cuţit. 

Ulterior, soția şi mama agresorului au reuşit să fugă din apartament înainte ca acesta să se baricadeze în locuinţă, însă copilul a rămas alături de tată. Ulterior, una dintre poliţistele de la faţa locului a reuşit să-l determine să lase copilul să iasă şi l-a preluat pe geam, având în vedere că apartamentul este situat la parter.

Soacra bărbatului susţine că acesta ar suferi de o serie de afecţiuni psihice pentru care ar lua un tratament şi că ar mai fi avut un astfel de episod şi în urmă cu doi ani.

După aproximativ o oră, negociatorul trupelor speciale a reuşit să-l convingă pe bărbat să iasă din casă. Acesta a fost condus către o ambulanţă pentru o evaluare medicală, iar ulterior a fost transportat la spital.

„Astăzi în jurul orei 13 am fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie din municipiul Botoşani, care a precizat faptul că soţul său provoacă scandal la domiciliu şi că ar fi rămas în interiorul locuinţei cu minorul de trei ani şi jumătate. De asemnea aceasta a precizat faptul că bărbatul le-ar fi agresat atât pe ea, cât şi pe mama sa. Mai multe echipaje de poliţie au fost direcţionate la faţa locului, iar în prima fază a negocierii bărbatul a predat copilul pe geamul locuinţei, întrucât aceasta se afla la parter. În scurt timp a ajuns şi un negociator din cadrul Servciului pentru Acţiuni Speciale şi bărbatul a cooperat cu poliţiştii fiind preluat de către aceştia”, a declarat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, potrivit B1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...