Petrecere cu calul în sufragerie, la Călărași. Ce au pățit petrecăreții VIDEO

Niște localnici din comuna Nana, din județul Călărași, au făcut o petrecere, în propria sufragerie, unde au avut un invitat surpriză: un cal. Imaginile cu calul dansând la petrecere, în casă, au devenit virale pe internet, iar petrecăreții au fost amendați cu 21.500 de lei.

Imaginile cu calul de la petrecerea din sufragerie au făcut ocolul internetului zilele acestea și au ajuns și la Poliție. În imagini apar mai mulți oameni care petrec și care dansează pe manele, iar la un moment dat apare un cal, căruia petrecăreții îi dau să mănânce pâine și dansează lângă el.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi s-au sesizat şi au efectuat verificări cu privire la încălcarea normelor privind protecţia animalelor şi a respectării măsurilor de protecţie impuse pe perioada stării de urgență.   În urma verificărilor, poliţiştii au identificat persoanele din filmare. Este vorba de opt bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 46 de ani, din comuna Nana, judeţul Călăraşi. Au fost aplicate opt sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020, în valoare de 21.500 de lei.   „Cu privire la animalul apărut în filmare, acestuia nu i-au fost aplicate agresiuni şi nu a fost supus altor rele tratamente de către persoanele prezente, iar în urma actului de teribilism al unuia dintre bărbaţi în încercarea de a ridica calul pe umeri, menţionăm că atât cabalina, cât şi bărbatul, nu au suferit vreo leziune, prin acest act nefiind încălcată nicio normă din domeniul protecţiei animalelor”, informează, într-un comunicat de presă, Inspectoratul Județean de Poliție Călăraşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...