Mănânci mici și te vaccinezi! Un centru mobil de vaccinare împotriva COVID-19 se va deschide, vineri, la Obor

Un nou centru mobil de vaccinare împotriva COVID-19 se va deschide, vineri, la Obor. Cei care doresc să se vaccineze o pot face fără programare.

Vineri deschidem „Caravana de la Obor”, un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid şi fără programare. Avem Pfizer şi Johnson & Johnson, serul într-o singură doză”, a scris Radu Mihaiu, marţi, pe Facebook.

Potrivit acestuia, centrul va funcţiona vinerea şi sâmbăta aceasta în intervalul orar 8.00 – 20.00, iar duminică – între 8.00 şi 18.00.

Mâncăm mici și ne vaccinăm

Din cauza faptului că centrul se va afla în locul caravanei, Radu Mihaiu a râs pe fondul glumelor survenite de pe urma anunțului.

Mulțumesc, Times New Roman, umorul vostru e contagios. Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”, a mai scris Radu Mihaiu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...