Un club din Arabia Saudită, dispus să plătescă 300 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a primit o ofertă din partea unui club din Arabia Saudită, dispus să plătească 300 milioane de euro a-şi asigura serviciile starului portughez, informează mass-media iberică, citată de Agerpres.

Starul portughez şi-a manifestat dorința de a pleca de la Manchester United, la doar un an de la sosirea sa pe Old Trafford.

Ronaldo ar urma să semneze un contract pe doi ani, în valoare totală de 250 de milioane de euro. Intrmediarii transferului ar urma să primească 20 de milioane euro.

De asemenea, clubul arab oferă alte 30 de milioane de euro echipei Manchester United pentru achiziția fotbașistului în vârstă de 37 de ani. Ronaldo mai are contract cu Manchester United până în vara viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cel mai valoros scriitor român a fost respins de Academie. În...

Propunerea ca Mircea Cărtărescu, unul dintre cei mai valoroși autori români contemporani, să fie acceptat în Academia Română a primit doar două voturi, fiind...

O avalanșă puternică a distrus cabana Capra din Munții Făgăraș

O avalanşă de mari dimensiuni a lovit sâmbătă seara cu putere cabana Capra din Făgăraș. Pe lângă avarierea construcției, a acoperit şi maşinile aflate...