Un conac cu teren de 2 hectare din Gorj se vinde la preț de apartament

Conacul Poenaru din satul Andreeşti, judeţul Gorj, ridicat la 1920 pe locurile natale ale lui Tudor Vladimirescu, este construit în stil neoclasic, mai putin obişnuit pentru zona Olteniei, şi se vinde la 80.000 de euro, potrivit Romania Sotheby’s International Realty.

Faţada conacului este marcată de scările monumentale şi de coloanele care delimitează porticul cochet de la intrarea principală. Deși e nelocuit de prea mult timp, conacul este în stare relativ bună, fără indicii ale unor probleme de structură care să ii pună în pericol integritatea.

Domeniul pe care se află conacul este de 2 hectare de teren, cu o deschidere atât la drumul principal, darși către râul care mărgineşte latura din spate a proprietăţii. În plus, pe domeniu se mai află o serie de clădiri anexă ce pot fi transformate şi refolosite în funcţie de destinaţia care i se va da acestei proprietăţi.

Ridicat la începutul secolului trecut, conacul este construit în stil neo-clasic, mai putin obișnuit pentru zona Olteniei. Acesta are 230 mp construiți și e scos la vânzare pentru 80.000 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...