Un concert-tribut ABBA s-a transformat într-o adevărată tragedie!

Doi oameni au murit și un altul a fost rănit după ce o persoană a căzut de la înălțimea etajului 7 în timpul unui concert-tribut ABBA.

Circa 1.000 de oameni s-au adunat marți seară la sala de concerte Uppsala Konsert & Kongress, în apropierea capitalei Stockholm, pentru un concert-tribut ABBA, scrie BBC.

Cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, o persoană a căzut de la înălțime în foaierul de la parter și a lovit doi oameni în cădere. Atât persoana care a căzut, cât și una dintre cele două lovite au murit, a anunțat poliția. Cealaltă persoană lovită a fost dusă la spital, însă viața sa nu este în pericol.

Am primit un apel că cineva a sărit sau a căzut de la înălțime mare”, a declarat Magnus Jansson Klarin, purtător de cuvânt al poliției, precizând că nu se știe încă dacă este vorba despre o crimă sau altceva.

Sala de concere a fost închisă de poliție, pentru audierea martorilor. Poliția nu a făcut publică identitatea victimelor.

Incidentul a avut loc cu câteva zile înainte ca formația ABBA să lanseze un nou album, primul după o pauză mai mare de 40 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...