Tragedie la finalul unui meci de calificare la CM 2022. Un oficial FIFA a fost omorât

Joseph Kabungo, ofițerul medical FIFA delegat la meciul Nigeria-Ghana 1-1 (0-0 în tur), din manșa secundă a barajului de calificare la CM 2022 a murit în urma loviturilor aplicate de suporterii nigerieni, furioși că reprezentativa țării lor nu va fi prezentă la turneul final din Qatar.

După meci, Joseph Kabungo a fost lovit de suporterii echipei gazdă și a fost lăsat în stare de inconștiență. Ceilalți doctori prezenți la meci au încercat să-i salveze viața, dar în zadar.

Astăzi plângem decesul ofițerului medical CAF/FIFA Dr. Joseph Kabungo, care se afla la datorie ca ofițer doping la meciul de marți dintre Nigeria și Ghana. Prezentăm sincerele noastre condoleanțe familiei Dr. Kabungo și familiei fotbalului. Moartea doctorului Kabungo reprezintă o pierdere uriașă. A fost un adevărat prieten și un om de încredere pentru multe generații de jucători și pentru familiile lor”, a declarat Andrew Kamanga, președintele Federației din Zambia, potrivit mwebantu.com.

Poliţia a fost nevoită să folosească gaze lacrimogene pentru a-i scoate pe suporterii nigerieni de pe teren. Aproximativ 20.000 de bilete pentru meci au fost oferite gratuit suporterilor nigerieni, astfel încât să se creeze o atmosferă incendiară pe stadion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...