Un deținut din Penitenciarul Iași a decedat într-un spital din București: era infectat cu Covid-19

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță decesul unui deținut infectat cu Covid-19 din Penitenciarul Iași. Acesta era vârstnic și avea o serie de afecțiuni medicale cronice.

Vă informăm că, în data de 09.12.2020, într-un spital public din municipiul Bucureşti, a survenit decesul unei persoane custodiate de Penitenciarul Iaşi. Deţinutul, vârstnic şi cunoscut cu o serie de afecţiuni medicale cronice, a fost testat pozitiv SARS-CoV-2, iar decizia medicală a indicat necesitatea transferului întrun spital din reţeaua sanitară publică, în vederea aplicării conduitei terapeutice optime.

În conformitate cu prevederile legale, evenimentul a fost notificat: familiei persoanei decedate, judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, anunță ANP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...