Un „escroc de pe Tinder” din Olanda a fost găsit în România: A lăsat fără casă și fără bani o femeie

Tehnica „escrocului de pe Tinder” a fost preluată și de alte persoane. Un cetățean olandez care a lăsat fără casă și fără bani o femeie din Bulgaria cunoscută pe aplicația Tinder a fost extrădat din România.

Escrocul sentimental a fost extrădat din România. Olandezul a păcălit o femeie din Bulgaria să își vândă apartamentul și să îi trimită zeci de mii de euro. Exact ca în filmul de pe Netflix, băbatul nu a mai înapoiat banii datorați.

Cetățeanul olandez a cunoscut o femeie din Sofia pe platforma Tinder, au comunicat timp de câteva luni iar apoi s-au mutat împreună în Sofia. El i-a spus femeii că lucrează la o firmă din capitala Bulgariei.

La scurt timp, bărbatul i-a povestit că fiul lui, despre care a spus că stătea cu fosta soție, avea nevoie de un tratament. Sub pretextul că se va căsători cu ea și că se vor muta împreună în Africa, el i-a spus femeii din Sofia să își vândă apartamentul. Ea s-a lăsat convinsă și a vândut imobilul.

Din vânzarea apartamentului, ea și-a păstrat 23.450 de euro și i-a dat bărbatului întâi 27.950 de euro, iar apoi 18.815 euro pentru o afacere în care el voia să investească.

După ce a primit banii, bărbatul a dispărut, iar femeia a constatat că nu își mai găsea nici telefonul, nici cartea de identitate. În plus, toți banii din cont îi fuseseră luați.

Olandezul a fost depistat în Florești, municipiul Cluj-Napoca, iar Curtea de Apel București a dispus arestarea lui și extrădarea în Bulgaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...