Pedeapsă cu închisoarea pentru un farmacist care a încercat să distrugă sute de doze de vaccin anti-COVID

Un farmacist din statul american Wisconsin, care a încercat să distrugă sute de doze de vaccin anti-COVID19 produs de Moderna, a fost condamnat la trei ani de închisoare, a anunţat marţi Departamentul de Justiţie al SUA, potrivit Reuters.

Este vorba despre Steven R. Brandenburg, în vârstă de 46 de ani, care trebuie să plătească, de asemenea, despăgubiri în valoare de 83.800 dolari spitalului în care lucra.

Bărbatul a fost de acord să pledeze vinovat pentru tentativa de a altera produse de consum, neluând în considerare riscul ca o altă persoană să se afle în pericol de moarte sau de vătămare corporală.

Documentele instanţei au arătat că bărbatul a scos în mod intenţionat o cutie de doze de vaccin anti-COVID-19 dintr-o unitate frigorifică a spitalului în timpul unor schimbări de ture, în cursul nopţii, în decembrie anul trecut, se arată în declaraţia Departamentului de Justiţie.

Bărbatul ar fi recurs la acest gest, deoarece era suspicios cu privire la eficacitatea vaccinurilor în general, în special faţă de vaccinul Moderna, şi le-a comunicat acest lucru colegilor săi de muncă în ultimii doi ani.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole