Un fost ministru al Educației, în noul partid al lui Liviu Dragnea

Fostul ministru al Educației, Liviu Marian Pop, s-a înscris în Alianța Pentru Patrie și va coordona organizația din Sectorul 1 al Capitalei.

Eu cred ca Liviu Pop a fost un excelent ministru! De astăzi s-a alăturat echipei APP și va coordona organizația sectorului 1! Bine ai venit, Liviu! Te asteaptā cu multā speranță toți cei care acum strâng semnături pentru demiterea Clotildei și a găștii ei de acolo! Să nu-i dezamăgești”, anunță Codrin Ștefănescu.

El afirmă că Liviu Marian Pop „a aplicat punctual programul de guvernare lansat atunci de Liviu Dragnea”.

Adică majorarea salariilor profesorilor și a întregului personal din învățământ, promovarea proiectului CRED – pentru formarea cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, adicā a peste 55.000 de profesori, reintroducerea titularizării in sistemul de învățământ”, adaugă Ștefănescu.

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, a anunțat pe 19 septembrie că susține o formațiune recent înființată în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu. Se numește Alianța pentru Patrie, pentru acest partid voi face foarte multe lucruri, a declarat Dragnea, la Realitatea Plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...