Un funcționar de la Protecția Copilului Sector 2, reținut în dosarul certificatelor false de vaccinare

Un funcționar de la Protecția Copilului Sector 2, implicat în dosarul de falsificare a certificatelor de vaccinare, a fost reținut pentru 24 de ore. Mai mulți angajați ai centrului Neghiniță, administrat de Primărie, sunt bănuiți că modificau adeverințele unor persoane care se imunizau, iar apoi le vindeau celor care nu voiau să facă vaccinul.

Zeci de polițiști au descins, joi la prima oră, la Centrul de Vaccinare Neghiniță, din Sectorul 2 al Capitalei. Aveau suspiciuni că acolo se falsifică adeverințe de vaccinare.

Polițiștii au ridicat documente și calculatoare, care urmează să fie perchiziționate informatic. Primăria a sesizat poliția în august, după ce mai mulți cetățeni au reclamat că nu pot să își scoată certificatul verde, conform Digi24.

„Au înlocuit datele persoanelor vaccinate cu cele ale unor persoane nevaccinate, în scopul obținerii pentru aceștia din urmă de certificate verzi”, a declarat Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...