Un grav accident de circulatie a blocat șoseaua Olteniței

Un accident grav de circulație datorat neatenției unui conducător auto s-a produs în această seară, în jurul orei 21.30, pe șoseaua Olteniței din Capitală , în apropiere de stația de metrou Constantin Brâncoveanu.

Un conducător auto care mergea pe sensul de mers dinspre Orășelul Copiilor către Piața Sudului nu a acordat prioritate la schimbarea sensului de mers, în timp ce încerca să întoarcă pe linia de tramvai, care este cale de rulare a autobuzelor STB.

În acel moment a fost acroșat de un autobuz care circula regulamentar pe linia de tramvai. În urma coliziunii, persoanele din autoturism au suferit răni minore, însa circulația rutieră pe șoseaua Olteniței a fost blocată.

La fața locului au sosit mai multe echipaje SMURD și de Pompieri, precum și mai multe echipaje de Poliție.
În momentul de față circulația este descongestionată, dar traficul se derulează cu dificultate, deoarece mai multe autobuze și tramvaie care au staționat în urma accidentului sunt încă blocate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...