Un licean din Satu Mare a găsit o sumă uriașă de bani într-un bancomat. Ce a făcut cu banii

Un licean din Satu Mare a găsit mii de lei uitați într-un bancomat. El l-a găsit pe cel care îi uitase acolo, după ce a dat un anunț pe Facebook.

Vlad Mihai, elev în clasa a XII-a la un liceu din Satu Mare a mers la ATM-ul unei bănci din oraș, pentru a-și alimenta cardul bancar. A așteptat la rând, iar când a ajuns la bancomat, a observat că acestea arăta o eroare.

Imediat după aceea, bancomatul a eliberat bonul iar apoi suma de 9.700 de lei. Tânărul a luat banii și a încercat să îl găsească pe bărbatul care a fost înaintea lui la rând, dar nu a mai dat de el.

El a postat apoi un anunț pe Facebook pe o pagină dedicată locuitorilor din oraș. După câteva ore a fost contactat de soția bărbatului care uitase banii în bancomat.

Dacă în urma anunțului nu s-ar fi găsit proprietarul, tânărul intenționa să declare banii găsiți la poliție, scrie presa locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ovidiu Zară

China sau America? Mizez pe China!

Ascensiunea economicã din ultimii 100 de ani a Chinei se numără cu siguranță printre cele mai importante evoluții mondiale. Cu America încă prinsă de ani...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...