Un marinar a fost înjunghiat de un coleg, pe o navă pavilion străin, în portul Constanța

Un marinar de 33 de ani a fost înjunghiat de un coleg, pe o navă pavilion străin, ancorată în portul Constanța. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

„În seara zilei de 6 februarie, polițiști din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o navă pavilion străin, un bărbat de 33 de ani, ar fi fost agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător în zona toracelui, de către un alt membru al echipajului”, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța.

Marinarul a fost transportat la spital în stare conștientă.

„Cercetările sunt continuate de polițiștii de investigații criminale de la transporturi maritime, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului și luării măsurilor legale”, conform sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...