Gest șocant! Un medic și-ar fi otrăvit iubita și pe părinții acesteia

Un medic din Anglia și-ar fi otrăvit iubita și pe părinții acesteia, punându-le taliu în cafea, în timp ce erau într-o vacanță în Bulgaria.

Bărbatul de origine bulgară i-a otrăvit pe cei trei și apoi a încercat să-și acopere urmele, transmite theguardian.com

Cazul a ieșit la iveală abia după 10 ani, la finalul procesului privind custodia copilului cuplului.

Procesul este unul neobișnuit din punct de vedere juridic, deoarece s-a constatat că medicul a comis crima într-o instanță civilă, pe baza probabilității probelor.

Potrivit instanței, medicul a pus taliu într-un vas cu cafea atunci când el, partenera sa, copilul lor de un an și părinții ei erau în vacanță în Bulgaria, în septembrie 2012. 

Partenera și părinții ei au băut cafea din acel vas, în timp ce medicul a băut cafea instant. Bunicul copilului a murit două zile mai târziu. Cele două femei s-au îmbolnăvit grav, dar au supraviețuit.

Medicul și partenera lui s-au despărțit la scurt timp după aceea. 

Doctorul a făcut tot posibilul să-i inducă în eroare pe colegii săi privind starea de sănătate a femeii, în încercarea de a-și ascunde fapta.

Bărbatul a pierdut procesul pentru custodia copilului și neagă faptul că și-ar fi otrăvit fosta parteneră și pe părinții acesteia.

Medicul nu a avut însă un proces penal pentru aceste fapte, deci nu are nicio condamnare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...