Victime multiple într-un accident pe E70

Două autocare și un TIR s-au ciocnit între localitățile Bujoreni și Prunaru, pe drumul european E70. Sunt victime multiple, iar la fața locului intervin ambulanțe din Teleorman, Giurgiu și București, inclusiv un elicopter SMURD.

Accidentele se țin lanț în sudul țării. O nouă tragedie s-a produs, de această dată pe drumul european E70, între localitățile Bujoreni și Prunaru. Acolo s-au ciocnit violent două autocare (în care se aflau aproximativ 60 de persoane) și un TIR. La fața locului au intervenit 14 ambulanțe SMURD și una de la SAJ, plus un elicopter SMURD. Traficul e blocat în zonă, iar circulația e deviată pe DJ 503 către Videle.

Potrivit informaţiilor publicate pe Facebook de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), sunt 18 victime. Dintre acestea, 4 persoane (2 adulți și 2 minori) au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre minori a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar celelalte 3 persoane au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Alexandria. Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole