Un nou scandal îl are în centru pe tatăl cântăreței Britney Spears. Ce susține acesta

Avocatul lui Britney Spears susţine că tatăl cântăreţei, Jamie Spears, pretinde 2 milioane de dolari pentru a renunţa la tutelă, scrie Variety.

Mathew Rosengart este implicat în cazul tutelei cântăreţei din luna iulie. La începutul lui august, Jamie Spears a declarat că cel mai bine pentru fiica lui este să renunţe la controlul finanţelor ei.

Într-o solicitare depusă luni, avocatul Rosengart susţine că Jamie Spears ar vreasă se folosească de avantajul pe care îl are pentru a constrânge Britney Spears Estate să plătească 1,3 milioane de dolari – onorariul avocaţilor, 500.000 de dolari pentru fosta companie de management a cântăreţei şi sume suplimentare pentru sine.

Documentele depuse de avocat subliniază faptul că el nu este interesat să negocieze plecarea lui Jamie Spears şi că aşteaptă ca judecătoarea Branda Penny să decidă înlăturarea lui la următoarea audiere, stabilită pentru 29 septembrie.

În ciuda acuzațiilor lui Rosengart, Jamie Spears a negat orice ilegalitate şi a apărat modul în care a gestionat banii lui Britney Spears.

Britney Spears cere din luna august 2020 înlăturarea tatălui ei din rolul de tutore, iar la prima audiere a ei în acest caz a spus că sistemul impus a fost inutil şi abuziv. Avocatul ei desemnat de un tribunal, Samuel Ingham, s-a retras din caz şi Spears a primit permisiunea de a-l angaja pe Rosengart în locul lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...