Un nou schimb de prizonieri: Ucraina a recuperat 116 soldați

116 luptători ucraineni au fost recuperați sâmbătă, a declarat șeful Biroului Prezidențial, Andriy Yermak. Printre cei eliberați se numără apărători din Mariupol, partizani din Kherson, lunetiștii din Bakhmut și alții.

Dintre aceștia, doi ofițeri și 114 soldați sau sergenți.

„În plus, am reușit să recuperăm cadavrele voluntarilor străini morți – Christopher Matthew Perry și Andrew Tobias Matthew, precum și corpul soldatului voluntar decedat – un ucrainean care a servit în Legiunea străină franceză și după începerea unei invazii rusești la scară largă s-a întors pentru a apăra Ucraina – Kulik Evgheni Olegovich”, a mai transmis Yermak, citat de Ukrainska Pravda.

În paralel, rușii susțin că schimbul a avut loc „datorită medierii conducerii Emiratelor Arabe Unite”, iar agresorii ar fi primit 63 de soldați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...