Un oligarh rus afirmă că Putin are leucemie și o problemă la cap

New Lines, o revistă din Statele Unite, care a intrat în posesia unei înregistrări explozive, lansează, din nou, pe piață, teoria că Vladimir Putin ar fi bolnav – grav, de leucemie.

Practic, un oligarh rus, foarte apropiat de Vladimir Putin, dar a cărei identitate nu a fost făcută publică, a fost înregistrat de un om de afaceri, în timp ce afirma că președintele rus este „bolnav de leucemie și sperăm că o să moară!”

Oligarhul mai spune că Putin a suferit o intervenție medicală înainte de declanșarea războiului din Ucraina. Și de asemenea, conform sursei citate: „Putin a ruinat de tot economia Rusiei, economia Ucrainei și multe alte economii. Problema este la capul lui. Un singur om nebun poate întoarce o lume cu susul în jos”.

Oligarhul apropiat de Putin a fost înregistrat fără să știe la mijlocul lunii martie. Dar, după ce Putin tremura incontrolabil de Ziua Victoriei, afirmația oligarhului pare să dovedească un fapt pe care Kremlinul îl neagă. Și, anume, că președintele rus chiar are probleme de sănătate.

Omul de afaceri a ținut secret numele oligarhului, după ce a înregistrat conversația fără acordul lui.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole