Un om de afaceri din Botoșani este primul în topul românilor care au vizitat cele mai multe state

Un bărbat din Botoșani este primul în topul românilor care au vizitat cele mai multe țări din lume.

Este vorba despre Gheorghe Iavorenciuc, un om de afaceri în vârstă de 65 de ani, care a mers până în prezent în 136 de țări. Zonele care îl atrag cel mai mult sunt acelea care prezintă un risc ridicat precum Afganistan, Pakistan sau Irak.

Gheorghe Iavorenciuc a vizitat până acum 136 de state, iar până la finalul acestui an vrea să ajungă în alte 14 țări.

Rolul și rostul meu este cunoașterea. Cu cât adun mai multe cunoștințe mă simt mai împlinit ca om”, afirmă Gheorghe Iavorenciuc, potrivit Realitatea.

Nici pandemia nu l-a putut opri, iar cel mai atras a fost de țările de risc ale lumii.

Gheorghe Iavorenciuc nu a ales vacanțele de lux, ci a preferat să fie cât mai aproape de localnici și să simtă cu adevărat stilul de viață al acestora.

Eu găsesc prieteni pe o platformă mondială, prieteni din toată lumea. Mă primesc să dorm la ei acasă”, a mai spus omul de afaceri. 

Topul în care este inclus românul a fost realizat de nomadmania, un site lansat în anul 2012 pentru a ajuta turiștii să țină evidența călătoriilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...