Un om de afaceri sibian, dispărut de trei luni, a fost găsit mort în Pădurea Băneasa din București

Alexandru Coman, un om de afaceri sibian, stabilit de câțiva ani în București, a fost descoperit mort în Capitală, în Pădurea Băneasa din București.

Acesta fost găsit în proximitatea căii ferate și se află într-o stare avansată de putrefacție. Conform polițiștilor, bărbatul s-a sinucis, fiind găsit spânzurat.

„În data de 25 ianuarie 2022, prin apel 112,Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că intr-o zonă împădurită din sectorul 1 a fost găsit decedat un bărbat. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliția Capitalei.

Sibianul în vârstă de 49 de ani a dispărut în data de 21 octombrie. Potrivit apropiaților, ar fi plecat de acasă doar cu portofelul și telefonul, „fără încărcător, fără laptop, fără haine de schimb”.

Acesta figurează și în secțiunea „Persoane dispărute”, pe site-ul Poliției Române.

Potrivit anunțului postat de poliție atunci când s-a semnalat dispariția sa, Alexandru Coman a plecat în data de 21 octombrie, în jurul orei 10:30, de la locuința în care locuiește fără forme legale, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...