Un OZN de dimensiuni uriașe, surprins deasupra unei baze militare în SUA (VIDEO)

Publicat: 26 mai 2023, 07:12, de Florentin Lucaniuc, în Internațional , ? cititori
Un OZN de dimensiuni uriașe, surprins deasupra unei baze militare în SUA (VIDEO)

 Într-o noapte din aprilie 2021, lumini ciudate au apărut pe cerul din Twentynine Palms, California, la aproximativ 150 de mile vest de Los Angeles, scrie The Sun.

Experții în OZN-uri Jeremy Corbell și George Knapp au discutat despre aceste imagini în cel mai recent episod al podcastului lor Weaponized.

„Aceasta este ceea ce aș numi o apariție uriașă”, a declarat Corbell. „Au fost mai mult de 50 de persoane pe care le cunosc personal, care priveau în sus și se uitau la acest obiect la un moment dat”.

Mulți au reușit, de asemenea, să filmeze și să facă fotografii ale incidentului, care a durat aproximativ 10 minute

Corbell a adăugat că luminile s-au aliniat într-un model îngrijit în formă de V, așa cum se întâmplă în cazul multor observații de OZN-uri, iar unii dintre cei care le-au văzut au putut distinge și o aeronavă.

Se pare că obiectul avea dimensiunea unei jumătăți de teren de fotbal, sau chiar mai mare. Pușcașii marini americani au o bază în Twentynine Palms, astfel că multe dintre persoanele care au văzut luminile erau înrolate la acea vreme.

Se pare că militarii chiar au lansat rachete de semnalizare în încercarea de a vedea mai bine ceea ce ar fi putut fi un avion.

Corbell susține că guvernul lucrează pentru a mușamaliza această apariție. „În urmă cu doi ani, acest lucru s-a întâmplat și nu a ieșit nimic la iveală”, a declarat Knapp. „Nu a existat nicio acoperire mediatică în cei doi ani de atunci”. „Am primit un pont de la două baze la vremea respectivă”, a spus Corbell, amintindu-și de momentul în care a primit un telefon de la o persoană care era „sus-pusă”. „Dar pontul a fost practic de genul ‘s-a întâmplat ceva și ar trebui să te uiți la asta’, a spus el.

La scurt timp după ce luminile au fost observate, el a susținut că a primit un apel scurt și vag de la un oficial de rang înalt din cadrul bazei, care l-a încurajat pe Corbell să analizeze situația

Incidentul a fost similar cu incidentul cu luminile din Phoenix din 1997, unde OZN-uri similare au fost observate în sud-vestul SUA pe parcursul a aproximativ trei ore, a raportat KPNX.

El speră că mai mulți martori oculari vor ieși în față și își vor împărtăși experiențele acum că cei doi vorbesc despre ceea ce ei cred că este un OZN. „Trebuie să fie mai mulți oameni cu înregistrări video și informații despre acest lucru”, a spus el.