Un pericol pentru BĂRBAȚI: Ce să nu mănânce

„Dacă un bărbat nu asimilează grăsimile animale, iar soția sa îi găteşte exclusiv cu ulei de măsline, atunci bărbatul respectiv va avea numeroase disfuncţii sexuale”.

Aceasta spune nutriționistul rus Aleksei Kovalkov, subliniind că unele alimente sunt atât de nesănătoase încât nu se nu recomandă consumul lor. Mai ales în cazul bărbaților. Penntru că da, există câteva recomandări cu privire la alimentele care ar trebui evitate de către bărbaţi, pentru a fi cât mai sănătoşi. Proteinele, grăsimile animale și fibrele sunt cele mai sănătoase alimente recomandate în special bărbaților, a precizat Kovalkov, care este și dietetician, potrivit Sport24.ru. El a mai explicat că, în cazul în care grăsimile animale lipsesc din dietă, bărbații produc mai puțin testosteron.

Să evite produsele fermentate

Expertul a avertizat că, în cazul în care se remarcă o carenţă de proteine, grăsimi animale și fibre în organism, persoana crește rapid în greutate şi are mai multe disfuncţii sexuale. De asemenea, a amintit faptul că secreția de testosteron este suprimată de carbohidrații uşor digerabili și de alcool, în special de bere

„Dacă un bărbat nu asimilează grăsimile animale, iar soția sa îi găteşte exclusiv cu ulei de măsline, atunci bărbatul respectiv va avea numeroase disfuncţii sexuale”, a mai specificat Kovalkov, conform Radio România Actualități. Fructele de mare, spanacul, legumele și nucile sunt recomandate pentru bărbați, după cum evidențiază nutriționistul. Kovalkov le mai recomandă bărbaților să evite produsele fermentate, produsele din carne afumate, produsele procesate, alimentele prăjite și leguminoasele.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole