Un pilot a refuzat să își finalizeze cursa deoarece i se terminase tura

Un pilot pakistanez a refuzat să finalizeze o cursă pentru că i se terminase tura. Pilotul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă pe un alt aeroport din cauza condițiilor meteorologice, astfel durata zborului s-ar fi prelungit peste programul său de lucru.

Avionul pe care îl pilota bărbatul a decolat duminică din capitala Arabiei Saudite, Riyadh și trebuia să aterizeze în aceeaşi zi în Islamabad, capitala Pakistanului. Din cauza vremii nefavorabile, pilotul a aterizat de urgență la Dammam, iar de acolo a refuzat să continue călătoria, spunând că programul său de lucru se terminase.

Refuzul pilotului a creat haos printre pasageri, care au pornit o revoltă la bordul aeronavei.

Compania aeriană a invitat pasagerii şi pilotul să rămână la un hotel până a reuşit să rezolve problema, scrie The Independent.

„Un pilot trebuie să se odihnească, deoarece este necesar pentru siguranța zborului. Toți pasagerii vor ajunge la ora 23.00 pe aeroportul din Islamabad, până atunci au fost făcute toate aranjamentele în hoteluri”, a declarat un purtător de cuvânt al Pakistan International Airlines (PIA).

Compania PIA a anunţat la începutul lunii că va opera 35 de zboruri spre Arabia Saudită în fiecare săptămână, după ce Arabia de Sud a ridicat restricțiile de călătorie din cauza pandemiei de COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole