Un primar avertizează: Nu trebuie organizate revelioane în stradă, pentru că preţul îl vom plăti în ianuarie

Primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, spune că autoritățile locale nu vor organiza petrecerea de Revelion în stradă, deși în oraș incidența cazurilor de coronavirus a scăzut sub 3 la mia de locuitori.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că, dacă trendul negativ se va menţine, atunci este posibil să se relaxeze o parte dintre restricţii, dar acest lucru nu înseamnă că se va organiza tradiţional petrecerea de Revelion în stradă.

„Nu înseamnă că vom organiza minirevelioane. Sub nicio formă! Şi chiar vreau să subliniez acest lucru, că nu ar trebui să organizăm minirevelioane sub nicio formă, pentru că preţul acestor minirevelioane îl vom plăti în ianuarie, mă refer la urmările asupra sănătăţii oamenilor”, a declarat primarul Antal Arpad, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, în perioada 28 noiembrie-9 decembrie, incidenţa cazurilor de COVID-19 în municipiul Sfântu Gheorghe a scăzut de la 5,18 la mie la 2,65 la mie, respectiv de la 320 de cazuri la 167.

De la începutul pandemiei şi până în prezent în judeţul Covasna au fost înregistrate 4.521 de cazuri de COVID-19, la care se adaugă alte 45 depistate în ultimele 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...