Un profesor din Suceava, fotografiat fără mască în clasă. Cineva încercat să i-o atașeze folosind un computer

Publicat: 27 mart. 2021, 18:30, de Răzvan Zamfir, în ACTUALITATE , ? cititori
Un profesor din Suceava, fotografiat fără mască în clasă. Cineva încercat să i-o atașeze folosind un computer

Un profesor a fost fotografiat fără mască în sala de clasă, iar cineva s-a gândit să i-o deseneze pe calculator. Mai multe fotografii au fost făcute publice, fiind date presei de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, notează Digi24.

Potrivit presei locale, masca a fost desenată pe fața unui profesor din Suceava, acest lucru fiind observat într-o fotografie transmisă presei de IPJ Suceava pentru a ilustra un comunicat privind activități de prevenire a delicvenței juvenile.

Fotografia este realizată într-o sală de clasă, iar celelalte persoane aflate în încăpere sunt protejate. Lângă profesorul fotografiat se află o polițistă, care poartă mască. Inspectorul școlar județean Suceava, Grigore Bocanci, a declarat la Digi24 că este o situație regretabilă și că trebuie văzut din ce motiv nu purta mască profesorul respectiv.

„Masca desenată este o situație penibilă. IPJ ar trebui să facă o anchetă”, a spus inspectorul școlar. El a adăugat că nu știe de unde au apărut aceste fotografii  sau dacă ar fi fost trucate.

Bocanci a afirmat că urmează să ia legătura cu directorul școlii să vadă ce s-a întâmplat. IPJ Suceava nu a transmis un punct de vedere privind această situație.