Un propagandist rus a amenințat Occidentul (VIDEO)

Vladimir Soloviev, realizator TV cunoscut în Rusia, foarte apropiat de regimul de la Moscova, a lansat un mesaj amenințător în direct, la adresa statelor occidentale.

Soloviev susține că invazia Ucrainei reprezintă doar începutul unui plan ambițios al administrației de la Kremlin.

„Dacă voi credeți că ne vom opri în Ucraina, gândiți-vă la asta de 300 de ori! Permiteți-mi să vă reamintesc că Ucraina este doar o etapă intermediară!”, a avertizat propagandistul rus. De asemenea, Soloviev a solicitat Occidentului ca sancțiunile economice să fie retrase, în special deblocarea conturilor cetățenilor ruși. În caz contrar, tancurile rusești vor continua să avanseze.

Cred că celor care ne-au luat banii ar trebui să li se spună că au 24 de ore să ne deblocheze fondurile, altfel vă vom trimite ceea ce știți că avem. Alegerea voastră. Tactic sau strategic, alegeți. Ne-ați luat banii, voi sunteți hoții, discuția noastră este scurtă cu voi: un glonț în cap”, a mai transmis Soloviev.

„O demonstrație a celui mai mare respect

Un invitat din emisiunea lui Soloviev, un politolog, a aprobat cele transmise de către realizatorul TV și a subliniat presupusele bune intenții ale țarului de la Kremlin.

„În acest moment, a treia propunere a președintelui Vladimir Vladimirovici Putin către conducerea ucraineană este pe masă. Aceasta, desigur, este o demonstrație a celui mai mare respect și – aș spune chiar – a dragostei președintelui nostru față de poporul ucrainean”, a trasmis Dmitri Evstafiev.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...