Ministrul Transporturilor a fost rănit ușor într-un accident rutier

Un proverb spune că se întâmplă necazuri și la case mai mari. Televiziunile au deschis toate jurnale cu o știre de senzație.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost rănit ușor, după ce a fost implicat într-un accident rutier pe drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăvești.

Sursele contactate de puterea.ro au spus că Lucian Bode era pasager în mașina oficială. Ministrul nu a mers la spital.Pe de altă parte, În urma accidentului, șoferul lui Bode a rămas fără permis. Șoferul său ar fi încercat să facă o depășire neregulamentară și s-a ciocnit cu o altă mașină. Bărbatul a fost rănit la mână. Și celălalt șofer a fost rănit, potrivit informațiilor puterea.ro. Ministrul a refuzat să fie transportat la spital susținând că nu are nevoie de îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...